Sizzler is een restaurantketen gevestigd in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van het bedrijf is in Mission Viejo, Californië, met vestigingen in andere staten in de buurt. Het bedrijf heeft ook restaurants in Alaska. Sizzler werd in 1978 opgericht en heeft meer dan 1.100 vestigingen in de Verenigde Staten en Canada. Zijn menu concentreert zich op barbecue en hamburgers. Zijn slogan is “Sizzler is the best place to eat”.
Vegetarische Chinese sizzler met Noedels & Momos
In dit Vegetarische Chinese sizzler recept bereiden we klassieke Chinese gerechten zoals Hakka Noedels, Gestoomde Bonen, Kimchi, en Gegrilde Tofu. Deze worden geserveerd met een romig ijsje of met een portie Chinese Darsaan. Hoewel de gebakken noedels op zichzelf heerlijk zijn, zijn ze nog lekkerder overgoten met enkele van de heerlijke sauzen die je gewoonlijk in Chinese recepten aantreft.
Behalve Noedels en Momos hebben we ook verschillende soorten Thupkas om bij de hartige saus te serveren. Dit gerecht komt met Chinese noedels en wordt geserveerd met chili dipsausjes. De vulling is een mengsel van specerijen en Chinese sauzen die het gerecht een oosterse smaak geven. We raden aan een beetje peper toe te voegen om de smaak van de momo’s te versterken.
Spiraalvormige biefstuk
Spiraalsteak is een geweldige manier om een heerlijke maaltijd voor twee of meer personen te bereiden. Deze heerlijke methode om steaks uit de diepvries te bereiden is snel en gemakkelijk, en ook nog eens zuinig. Spiraalsteak is een soort rundvlees, samengesteld uit een paar sneden en kruiden. Voor een malse snit kun je de ossenhaas proberen, die vrij van marmering is en sappig. Met een spiraalbiefstuk sizzler kun je op elk moment van de dag of avond van deze heerlijke maaltijd genieten.
De plakjes biefstuk kun je op smaak brengen met zout en peper. Daarna kun je kruiden als knoflookpoeder, cayennepeper, of paprikapoeder aan je steak sizzler toevoegen. Als de biefstuk gekruid is, doe je hem in een kleine koekenpan met olie en braadt hem op middelhoog vuur tot de gewenste gaarheid bereikt is. Als het gaar is, kun je het terug in de koekenpan doen met de gesauteerde groenten. Dan ben je klaar om je maaltijd op te dienen!
Sudderkorrels
Sudderkorrels zijn een populair alternatief voor wax melts. Ze zijn minder rommelig, en kunnen tot wel vier uur meegaan – veel langer dan de levensduur van een gewoon waxinelichtje! Bovendien kunnen ze aangepast worden om een geur of kleur naar keuze te hebben. Sudderkorrels voor sizzler zijn gemakkelijk in gebruik en ook het opruimen is eenvoudig!
Sudderkorrels zijn in wezen zoutvlokken die met geurstof doordrenkt zijn. Deze korrels zijn een veiliger alternatief voor wax melts omdat ze niet verbranden of aan je toestel blijven kleven. In tegenstelling tot wax melts produceren ze niet het schadelijke bijproduct van was, dus ze hebben geen chemische of synthetische geur. De toegevoegde geur en kleur kunnen je bakken ook een frisse, schone geur geven.




